Du er her: 
 

Sykreds i Vangede Kirke

Vangede Kirkes sykreds mødes hver torsdag i kirkens mødelokaler fra kl. 10.30 til 13.30. Sykredsen mødes fra begyndelsen af august til midten af november hvor de slutter af med en god frokost. I begyndelsen af februar mødes de igen og fortsætter frem til maj, hvor de tager på en lille studieudflugt for at blive inspireret og købe nye materialer samt på den måde at afslutte sæsonen.

Man medbringer en madpakke og ved frokosttid spiser vi sammen, drikker kaffe og får hjemmebag. Vi synger lidt fra Højskole-sangbogen, udveksler nyheder og hygger os. De fleste nøjes ikke med at lave håndarbejde når de mødes om torsdagen, men sidder også der hjemme og laver ting.

I sykredsen kommer mellem 15 og 25 modne damer sammen for at fremstille forskellige ting til salg på Vangede Kirkes store årlige Basar. Ingen behøver at være fantastisk god til at sy, strikke, hækle eller brodere, for der er mange opgaver og der er brug for alle slags talenter. Vi har f.eks. et lille nisse-/ engleværksted, hvor du kan være med til at sammensætte nogle nye modeller af nisser eller engle til basaren. Hvert eneste år er der et fantastisk resultat: Nisser, bamser, dukketøj, halstørklæder, sjaler, sokker, babytøj, juletræstæpper, julekort og julepynt samt hjemmelavet syltetøj og småkager, produceret af de flittige damer fra sykredsen.

Sykredsen er også basis for et godt netværk imellem damerne, der strækker sig langt ud over de ugentlige møder. Der bliver ringet via telefonkæde og man ses i kirken til andre arrangementer.

Hvis du sidder alene hjem og kan tænke dig at komme ud og hygge dig i dette glade og inspirerende fællesskab, så kontakt den frivillige leder Annie Koch på tlf.: 39 65 80 74 eller mail: sykreds@vangedekirke.dk Du er selvfølgelig også velkommen til at møde op en torsdag kl. 10.30 i Kirkens mødelokaler - der er altid brug for ekstra hænder.

Ligger du inde med partier garn eller stof som du ikke selv skal bruge er du meget velkommen til at donere det til sykredsen. Kontakt enten Annie Koch eller Kirketjener Julie Schmidt på tlf.: 20 46 98 70 eller mail:

Kommende Sykreds-arrangementer

02aug kl. 10:00

Sykreds start efter sommerpause

Kreativt håndarbejde og hyggeligt samvær. Der strikkes, hækles, syes til kirkens …

02aug kl. 10:00
09aug kl. 10:30

Sykreds

Kreativ håndarbejde til kirkens basar i november. Vi hygger os, spiser vores madpakke …

09aug kl. 10:30
23aug kl. 10:30

Sykreds

Kreativ håndarbejde til kirkens basar i november. Vi har brug for nye hænder.

23aug kl. 10:30
30aug kl. 10:30

Sykreds

kreativ håndarbejde til mkirkens basar i november. Vi har brug for nye hænder. Kom og …

30aug kl. 10:30
06sep kl. 10:30

Sykreds

Kreativ håndarbejde og hyggeligt samvær hver torsdag. Kom og vær med.

06sep kl. 10:30