Sykreds i Vangede Kirke

Vangede Kirke har en håndarbejdsgruppe, som mødes hver torsdag i kirkens mødelokaler fra kl. 10.30 - 13.30.  Vi starter i februar - holder “sommerferie” i juni og juli og fortsætter frem til november, hvor der afholdes basar.

På basaren, som afholdes 2. weekend i november, sælges det håndarbejde, som vi har fremstillet - alt fra nisser - til hæklede og strikkede ting til store og små.

Man medbringer selv en madpakke og kl. 11.30 - spiser vi sammen, drikker kaffe/te - og spiser kage - samt synger et par sange efter højskolesangbogen - og hygger os i hinandens selskab. Dette fællesskab giver anledning til, at man også mødes under mere private former, så der dannes et godt netværk.

Der er også mange, som laver håndarbejde hjemme - med materialer udleveret fra kirken. En gang om året arrangeres en udflugt til et sted, hvor vi finder inspiration til fremstilling af nye ting.

Man behøver ikke at være specielt dygtig til at lave håndarbejde, da der også er brug for mange andre talenter. Håndarbejdsgruppen står for hjemmelavet syltetøj og chutney, - samt småkager, som også sælges på basaren.

Vi vil meget gerne invitere indenfor, så du/I er velkommen til at kikke forbi - kontakt enten kirkens medarbejder Julie Rubenhagen Stiil på tlf.:  20 46 98 70 - på mail: jrs@vangedekirke.dk eller Anni Pilgaard tlf.: 41 62 67 22 - på mail:  sykreds@vangedekirke.dk

Ligger du inde med garn, som du ikke selv skal bruge, er du meget velkommen til at aflevere det i kirkens åbningstid.

Kommende Sykreds-arrangementer

05dec kl. 19:00

Lucia og efterfølgende adventsfest

Spejderpigerne går luciaoptog ved en stemningsfuld aftensgudstjeneste.

Efterfølgende …

05dec kl. 19:00