Din kirke kan godt bruge en hånd en gang imellem

I Vangede Kirke er der tilknyttet godt 150 frivillige. Men der er altid plads til flere i fællesskabet og altid brug for flere hænder. Nedenfor finder du mailadresse til de ansvarlige for den enkelte aktivitet.
Til hverdag drejer det sig om kaffeholdene som sørger for at der bliver lavet kaffe, te og hjemmebag til kirkens eftermiddagsmøder og aftenmøder. De frivillige arbejder i grupper af 2-4 pr gang og møder en time til halvanden før møderne for at gøre klar. Under selve mødet hygger de frivillige sig sammen med de andre mødedeltager og bagefter hjælpes man med at rydde op. Det vil cirka dreje sig om 1-2 møder i kvartalet pr hold. Det er hyggeligt arbejde og en god måde at lærer folk at kende på.

Har du lyst til at give en hånd på et kaffehold så kontakt: Sognemedhjælper Andrea Nielsen

Den helt store indsats fra de frivillige bliver lagt på kirkens årlige basar, hvor de sammen med kirkens personale er med til at gøre Vangede Kirkes basar til en af de største og bedste kirkebasare i Danmark. Her er altid brug for hænder og nogen familier har været frivillige ved basaren i 2-3 generationer. Opgaverne er mange, lige fra at stille basaren og tage den ned igen til at stå i en af de mange boder.

Har du lyst til at give en hånd på Kirkens basar så mail til: Birgitte Koch Svitring, som du også kan ringe til på Tlf.: 39 68 20 17.
Klik her for at læse mere om kirkens basar

Du er også velkommne til andre aktiviteter som frivillig hjælper eller deltager. Du kan kontakte den ansvarlige på nedenstående telefon eller mail:

KFUM–spejderne
Henrik Holme, tlf. 30 75 31 85