Handicap information

Til hjælp for hørehæmmede findes der teleslynge anlæg både i kirkerummet og i mødelokalerne.

Kirkens mødelokaler og kirkerum er i ét plan og der er derfor ingen trin og trapper. Der er gode muligheder for at komme til med kørestole og rollatore i hele kirken, og det er også muligt at køre en bil helt op til våbenhusets dør for at hente og bringe gangbesværede.

Gangbesværede som har svært ved at komme til gudstjeneste kan ringe til kirkens kontor for at bestille en kirkebil-taxa.

Kirken råder over en rollator som man kan låne, mens man er i kirken, hvis man ikke har mulighed for at tage sin egen med.

Der findes handicap toilet i forbindelse med kirkerummet. Har du brug for at vide mere om kirkens faciliteter så kontakt en af kirketjenerne.

For yderligere spørgsmål om adgangsforhold kontakt kirkekontoret.

Vangede Kirke er en åben, engagerende og nutidig kirke, hvor der er rart at være for alle.